ADVERTEREN voor autobedrijven

Meld je occasion voorraad aan en ontvang snel de eerste leads

Betere zoekresultaten met postcode en slimme filters

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden om je auto-voorraad te adverteren op Tweedehandsauto.nl, ondersteund door Automotive Marketing Group. We hebben ons platform vernieuwd om autobedrijven nog meer voordelen te bieden.

Een van de belangrijkste voordelen van adverteren op Tweedehandsauto.nl is de verhoogde zichtbaarheid die je geniet. Zowel universele autobedrijven als erkende merkdealers kunnen nu tegen een kleine vergoeding hun volledige occasion-aanbod in de schijnwerpers zetten. Met flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn, krijg je de kans om je online aanwezigheid te versterken. Kies voor onze “Basis” weergave en “Start” pakket voor een degelijke presentatie of upgrade naar ons “Premium” abonnement voor een opvallende weergave met je bedrijfslogo. Voor slechts € 0,99 per advertentie per maand geef je jouw aanbod een extra boost en valt het nog meer op.

Daarnaast biedt Automotive Marketing Group aanvullende diensten om je vindbaarheid te verbeteren, als onderdeel van onze voortdurende inzet om je verkoopsucces te maximaliseren. Dankzij geavanceerde zoekfilters, zoals postcodegebieden, kunnen autokopers snel en eenvoudig de voertuigen vinden die ze zoeken, wat leidt tot kwalitatief hoogwaardige leads en een verbeterde conversieratio voor alle partnerbedrijven die adverteren op Tweedehandsauto.nl.

Kortom, met deze vernieuwingen kunnen autobedrijven een nieuw tijdperk van groei en succes tegemoetzien. We zijn ervan overtuigd dat de vernieuwde aanpak en toekomstplannen van Automotive Marketing Group aanzienlijk kunnen bijdragen aan de groei van jouw autobedrijf en je positie op de markt versterken. Samen werken we aan een toekomst waarin elke auto de aandacht krijgt die ze verdient, en elk autobedrijf de gewenste resultaten behaalt.

Advertentie mogelijkheden

Op Tweedehandsauto.nl bieden we twee aantrekkelijke advertentiemogelijkheden, waarbij de standaardweergave tevens ons voordeligste advertentiepakket is waar iedereen standaard op instapt. Met de Premium weergave en abonnement heb je net wat meer opties en een betere zichtbaarheid tegen een zeer voordelig tarief. Dit biedt adverteerders bij ons de garantie tot zeer voordelige advertentiemogelijkheden. Het mooie is dat je met elk Voertuig Management Systeem, waaronder o.a. VWE, Autodata of AutoTelexPro, kunt koppelen met Tweedehandsauto.nl.

Kies je startpakket om voordelig te adverteren

Met onze standaardweergave krijg je niet alleen een uitgebreide bedrijfspagina, maar kun je ook zeer voordelig adverteren voor een vast bedrag per jaar op Tweedehandsauto.nl! Het tarief is afhankelijk van je voorraad. Waarom niet meer gratis adverteren? Wij gebruiken deze bijdrage om het platform verder te ontwikkelen en te investeren in een betere online vindbaarheid, wat ook weer ten goede komt van het aantal leads. Deze optie biedt adverteerders een kosteneffectieve manier om hun aanbod te presenteren aan een breed publiek. Profiteer van onze basisweergave om je bedrijf zichtbaar te maken en trek meer klanten aan met onze flexibele en betaalbare advertentieoplossingen.

Val meer op met onze Premium weergave” Vanaf € 0,69ct per advertentie per maand!

Trek de aandacht van potentiële klanten met onze Premium Weergave-optie. Met deze krachtige functie valt jouw autobedrijf meteen op wanneer gebruikers op zoek zijn naar hun volgende droomauto. 

Maar dat is nog niet alles – met de Premium weergave wordt ook jouw bedrijfslogo prominent weergegeven, waardoor je bedrijf herkenbaarheid en betrouwbaarheid uitstraalt.

Hiermee verhoog je je zichtbaarheid tegen een kosteneffectief tarief vanaf slechts € 0,69 per advertentie per maand. Opzeggen en terug naar de basis-weergave is per maand mogelijk.

Bij Tweedehandsauto.nl willen we ervoor zorgen dat je de beste opties hebt om je auto’s op te laten vallen in de zoekresultaten, met flexibele tarieven en de vrijheid om je advertentiestrategie aan te passen aan je behoeften, en dit alles terwijl je profiteert van ons voordelige basisabonnement met uitgebreide bedrijfspagina.

Meld je occasion voorraad aan en ontvang snel de eerste leads