ADVERTEREN voor autobedrijven

Voorraad GRATIS adverteren op Tweedehandsauto.nl

Betere zoekresultaten met postcode en slimme filters

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden om je auto-voorraad te adverteren op TweedehandsAuto.nl, ondersteund door Automotive Marketing Group. We hebben ons platform vernieuwd om autobedrijven nog meer voordelen te bieden.

Een van de belangrijkste voordelen van adverteren op Tweedehandsauto.nl is de verhoogde zichtbaarheid die je geniet. Zowel universele autobedrijven als erkende merkdealers kunnen nu GRATIS hun aanbod in de schijnwerpers zetten. Met flexibele contracten die maandelijks opzegbaar zijn, krijg je de kans om je online aanwezigheid te versterken. Kies voor onze “Basis” weergave en “Standaard” abonnement voor een degelijke presentatie of upgrade naar ons “Premium” abonnement voor een opvallende weergave met je bedrijfslogo. Voor slechts €0,99 per advertentie per maand geef je jouw aanbod een extra boost en valt het nog meer op.

Daarnaast biedt Automotive Marketing Group aanvullende diensten om je vindbaarheid te verbeteren, als onderdeel van onze voortdurende inzet om je verkoopsucces te maximaliseren. Dankzij geavanceerde zoekfilters, zoals postcodegebieden, kunnen autokopers snel en eenvoudig de voertuigen vinden die ze zoeken, wat leidt tot kwalitatief hoogwaardige leads en een verbeterde conversieratio voor alle partnerbedrijven die adverteren op Tweedehandsauto.nl.

Kortom, met deze vernieuwingen kunnen autobedrijven een nieuw tijdperk van groei en succes tegemoetzien. We zijn ervan overtuigd dat de vernieuwde aanpak en toekomstplannen van Automotive Marketing Group aanzienlijk kunnen bijdragen aan de groei van jouw autobedrijf en je positie op de markt versterken. Samen werken we aan een toekomst waarin elke auto de aandacht krijgt die ze verdient, en elk autobedrijf de gewenste resultaten behaalt.

Advertentie mogelijkheden

Op Tweedehandsauto.nl bieden we twee aantrekkelijke advertentiemogelijkheden, waarbij de basisweergave tevens ons GRATIS abonnement is waar iedereen standaard op instapt. Met de Premium weergave en abbonement heb je net wat meer opties en een betere zichtbaarheid tegen een zeer voordelig tarief. Dit biedt adverteerders bij ons de garantie van gratis tot zeer voordelige advertentiemogelijkheden. Het mooie is dat je met elk Voertuig Management Systeem, waaronder o.a. VWE, Autodata of AutoTelexPro, kunt koppelen met Tweedehandsauto.nl.

Basis Weergave en GRATIS Abonnement

Met onze basisweergave en het GRATIS abonnement krijg je niet alleen een uitgebreide bedrijfspagina, maar kun je ook zeer voordelig onbeperkt adverteren. Deze optie biedt adverteerders een kosteneffectieve manier om hun aanbod te presenteren aan een breed publiek. Bovendien is er geen verplichting en kun je op elk moment opzeggen met slechts één maand opzegtermijn.

+ GRATIS ADVERTEREN

++ INCLUSIEF: een eigen (SEO-vriendelijke) bedrijfspagina

Premium Weergave en PREMIUM Abonnement (€ 0,99 per advertentie per maand)

Trek de aandacht van potentiële klanten met onze Premium Weergave-optie. Met deze krachtige functie valt jouw autobedrijf meteen op wanneer gebruikers op zoek zijn naar hun volgende droomauto.

Maar dat is nog niet alles – met de Premium weergave wordt ook jouw bedrijfslogo prominent weergegeven, waardoor je bedrijf herkenbaarheid en betrouwbaarheid uitstraalt.

Hiermee verhoog je je zichtbaarheid tegen een kosteneffectief tarief van slechts € 0,99 per advertentie per maand. Opzeggen en terug naar de basis-weergave is per maand mogelijk.

+ Extra opvallen door je bedrijfslogo

++ Uitgebreide bedrijfspagina met o.a. foto’s, merkenoverzicht en over ons

+++ Link naar eigen voertuig op eigen website

Extra opvalmogelijkheid:

Wil je nog meer opvallen in de zoekresultaten op Tweedehandsauto.nl? Dan kun je kiezen naast de premium-weergave voor een Professional geavanceerdere weergave voor de volgende meerprijs:

Professional Weergave (€ 0,23 per klik):

Met de Professional Weergave ben je altijd bovenaan elke pagina zichtbaar, wat zorgt voor maximale exposure. Dit kan een krachtige keuze zijn voor een nog sterkere online aanwezigheid.

Maar dat is nog niet alles – met de Professional weergave wordt naast jouw bedrijfslogo prominent weergegeven, ook een garantie label en een extra link naar je bedrijfspagina met de complete voorraad getoond – waardoor je bedrijf nog meer herkenbaarheid en betrouwbaarheid uitstraalt.

Met de Proffesional weergave verhoog je je zichtbaarheid tegen een kosteneffectief tarief van € 0,23 per klik.

+ Voorzien van je bedrijfslogo

++ Betere positie boven “Basis ” en Premium” weergave

+++ Extra (garantie) zekerheid toevoegen bijv. BOVAG / AutoTrust

+++++ Link naar bedrijvenpagina met alle voertuigen

Bij Tweedehandsauto.nl willen we ervoor zorgen dat je de beste opties hebt om je auto’s op te laten vallen in de zoekresultaten, met flexibele tarieven en de vrijheid om je advertentiestrategie aan te passen aan je behoeften, en dit alles terwijl je profiteert van ons voordelige basisabonnement met uitgebreide bedrijfspagina.

Meld je occasion voorraad aan en ontvang snel de eerste leads