OVER ONS Tweedehandsauto.nl

Informatie

Tweedehandsauto.nl is een handelsnaam van Automotive Marketing Group B.V.

Automotive Marketing Group heeft in september 2022 TweedehandsAuto.nl overgenomen. Met deze nieuwe mijlpaal opent de onderneming een nieuw hoofdstuk vol innovatieve ambities. De missie is helder: we willen grenzen verleggen in de automotive-markt, beter voldoen aan de behoeften van onze klanten en blijven groeien. Deze overname vormt de springplank voor de spannende nieuwe initiatieven die we op stapel hebben. Bereid je voor op een nieuw tijdperk van digitale autohandel met de Automotive Marketing Group.

Het grootste aanbod tweedehandsauto.nl van Nederland

Wij zetten direct een grote stap voorwaarts in onze ambitie door zowel universele autobedrijven als erkende merkdealers de mogelijkheid te bieden hun aanbod voordelig te adverteren op TweedehandsAuto.nl. Deze strategie stelt ons in staat om een substantiële toename van de hoeveelheid aangeboden auto’s te verwachten, wat bijdraagt aan ons streven om het grootste online auto-aanbod van Nederland te hebben. Onze belofte is simpel: meer keuze voor de koper, meer zichtbaarheid voor de verkoper, allemaal binnen één betrouwbaar platform.

Een nieuwe aanpak en plannen voor de toekomst

Met deze vernieuwde aanpak zijn we ervan overtuigd dat we aanzienlijk kunnen bijdragen aan hogere conversies en betere verkoopresultaten voor al onze partnerbedrijven. Om van deze verbeteringen te profiteren, nodigen we alle autobedrijven uit om zich opnieuw aan te melden op TweedehandsAuto.nl. Het adverteren blijft volledig gratis, maar in de nabije toekomst zullen we ook betaalde opties introduceren voor verbeterde weergaves om je online aanbod nog meer te laten opvallen.

Bovendien zal Automotive Marketing Group aanvullende diensten aanbieden om je vindbaarheid te verbeteren, als onderdeel van onze voortdurende inzet om je verkoopsucces te maximaliseren. Samen creëren we een toekomst waarin elke auto de aandacht krijgt die ze verdient en waar elk autobedrijf de resultaten behaalt die het nastreeft.

Automotive Marketing Group B.V.

T: 035 – 2072011

E: info@automotivemarketinggroup.nl

KVK nummer:   83811788
BTW nummer:  NL862997434B01