Banners of Branded Content Campagne

Breng jouw bedrijf extra onder de aandacht

Breng jouw bedrijf extra onder de aandacht

Wil jij ook van kijkers kopers maken? Slimme adverteerders promoten hun bedrijf op Tweedehandsauto.nl. Met maandelijks een groot bereik van een groot aantal potentiële autokopers is ons platform zeer goed gericht om te adverteren met een Automotive branche gerelateerd product of dienst welke je uitgebreid via ons platform onder de aandacht kunt brengen. Tweedehandsauto.nl is onderdeel van de Automotive Marketing Group gevestigd in Zeist.


Branded Content

Vergroot je invloed in de Automotive Branche met ons gesponsorde content artikel!

Ben je op zoek naar de perfecte manier om jouw expertise en waarde in de automotive branche te delen met een toegewijd publiek? Overweeg dan een gesponsord content artikel op TweedehandsAuto.nl – dé bestemming waar autobedrijven en autoliefhebbers samenkomen.

Ons platform biedt de ideale gelegenheid om je kennis te delen, je merk te versterken en direct in contact te komen met jouw doelgroep. Met ons gesponsorde content artikel kun je jouw unieke inzichten, producten of diensten presenteren aan duizenden geïnteresseerde lezers in de automotive branche.

Waarom kiezen voor een gesponsord content artikel op TweedehandsAuto.nl?

  • Toegang tot een Relevant Publiek: Bereik potentiële klanten, autobedrijven, autoliefhebbers en professionals die op zoek zijn naar jouw expertise.
  • Betrouwbare Backlinks: Profiteer van 2-3 krachtige backlinks in het artikel om je online zichtbaarheid en SEO-ranglijst te verbeteren.
  • Deskundige Ondersteuning: Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het creëren van hoogwaardige, boeiende content die jouw boodschap effectief overbrengt.
  • Betaalbare Promotie: Voor slechts € 245,00 ex BTW krijg je niet alleen een professioneel geschreven artikel, maar ook directe toegang tot ons loyale publiek.
  • Meetbare Resultaten: Volg de prestaties van je gesponsorde artikel en meet de impact op je bedrijf.

Mis deze kans niet om jouw merk te laten schitteren in de automotive branche. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het creëren van een gesponsord content artikel dat jouw expertise naar voren brengt en jouw bedrijf op de kaart zet.

Verhoog je invloed, bouw waardevolle connecties op en vergroot je geloofwaardigheid met een gesponsord content artikel op TweedehandsAuto.nl. Bereik nieuwe hoogten en laat jouw stem horen in de wereld van auto’s en mobiliteit!


Display Advertising op Tweedehandsauto.nl

Ben je actief in de automotive sector en wil je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen? Ontdek dan de kracht van display advertising op TweedehandsAuto.nl – hét platform waar autobedrijven groeien en floreren.

Met miljoenen potentiële autokopers die onze website dagelijks bezoeken, biedt TweedehandsAuto.nl een unieke kans om jouw producten en diensten onder de aandacht te brengen van een gepassioneerd publiek. Of je nu een autodealer, onderdelenleverancier, servicegarage of een ander bedrijf in de automotive branche bent, onze display advertising oplossingen bieden een effectieve manier om jouw merk te promoten en leads te genereren.

Waarom kiezen voor Display Advertising op TweedehandsAuto.nl?

  • Gericht Bereik: Bereik een specifieke doelgroep binnen de automotive branche, of het nu gaat om autokopers, autoliefhebbers of professionals in de sector.
  • Visuele Impact: Trek de aandacht met aantrekkelijke visuele advertenties die jouw merk laten opvallen in een concurrerende markt.
  • Meetbare Resultaten: Volg en meet de prestaties van je advertenties, zodat je inzicht hebt in de ROI en kunt optimaliseren voor betere resultaten.
  • Flexibele Opties: Pas je campagnes aan je doelen en budget aan, met opties voor diverse advertentieformaten en campagneduur.
  • Ondersteuning van Onze Experts: Ons team staat klaar om je te begeleiden en te helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Wacht niet langer en ontdek hoe display advertising op TweedehandsAuto.nl jouw automotive bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en begin met het stimuleren van je business met de kracht van online adverteren op hét platform voor autoliefhebbers en professionals.

Bereik de top in de automotive branche – adverteer op TweedehandsAuto.nl en laat je merk schitteren!

Voorbeeld banner (Campagne YourLease)

Tarieven display campagne

DisplaynaamFormaat (in px)      CPM
Web Home Super Rectangle300×600€ 15,-
Web Home Leaderboard728×90€ 10,-
Web Home Billboard970×250€ 15,-
Web Listing Super Rectangle300×600€ 15,-
Web Listing Leaderboard (tussen)728×90€ 10,-
Web Listing Leaderboard (onder)728×90€ 10,-
Web Listing Billboard (tussen)970×250€ 15,-
Web Listing Billboard (onder)970×250€ 15,-
Mobile Listing320×50€ 10,-
Mobile Listing Rectangle (midden)320×240€ 10,-
Mobile Listing Rectangle (onder)320×240€ 10,-
Mobile Home (boven)320×50€ 10,-
Mobile Home Rectangle (onder)320×240€ 10,-

Neem contact met ons op

Voor verdere informatie over het plaatsen van een branded content artikel of het opzetten van een boeiende banner campagne, nodigen we je graag uit om vrijblijvend contact op te nemen met Rico Eerenstein, onze specialist op het gebied van automotive marketing.

Rico Eerenstein. E-mail: rico@automotivemarketinggroup.nl Telefoon: 035-234 09 11

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te assisteren bij het vergroten van je impact in de automotive branche. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we kijken ernaar uit om met je samen te werken!