De 5 goedkoopste tweedehands Volkswagen Golf aanbiedingen

De 5 goedkoopste tweedehands Volkswagen Golf aanbiedingen

De Volkswagen Golf is een van de populairste merken en types tweedehands auto’s. Nu zou je denken dat veel vraag tot hoge prijzen leidt, maar als je goed zoekt zie je dat dit meevalt. Zoeken kost tijd en we besparen jouw tijd graag. Daarom hebben we het zoekwerk alvast voor jou gedaan. Dit zijn de 5 goedkoopste tweedehands Volkswagen Golf aanbiedingen op Tweedehandsauto.nl.

5. Volkswagen Golf 1.4 met airco en stuurbekrachtiging

Deze spannende occasion Volkswagen Golf komt uit het jaar 2000, maar dat zou je aan het mooie uiterlijk niet zien. De indigoblauwe kleur met parelmoer-effect en het ontwerp zorgen ervoor dat je deze auto makkelijk (vele) jaren jonger schat als je hem ziet rijden.

Het rijden in deze tweedehands Volkswagen Golf is vast aantrekkelijk, want met 237.268 kilometer op de teller is er al veel van deze auto genoten. Dat is begrijpelijk, want met ABS en stuurbekrachtiging beschik je over modern rijcomfort. Een veilig gevoel is natuurlijk ook belangrijk. De airbags voor helpen zeker om dat goede gevoel te creëren.

De verkoper vraagt EUR 2.750,- en de huidige APK is geldig tot mei 2023, maar in overleg is een nieuwe APK en zelfs garantie volgens de verkoper ook mogelijk.

Uiteraard gaan wij af op de informatie die de verkopers ter beschikking stellen. Aangezien wij daarvoor geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid kunnen accepteren raden we je aan om altijd zelf goed onderzoek te doen. Hier lees je vijf tips om een tweedehands auto vóór aankoop te onderzoeken.

4. Een luxe tweedehands Volkswagen Golf op gas

Met airbags voor, airbags achter, stuurbekrachtiging, elektrische ramen en climate control is deze Volkswagen Golf 2.0 Highline een luxe uitgeruste occasion.

Op dit moment is de APK geldig tot 27 juni 2023, maar de onderhoudsboekjes zijn aanwezig. De vrolijke gele kleur draagt ertoe bij dat deze occasion rijdt als een zonnetje. Voor EUR 1.885,- (vraagprijs) koop je in ieder geval een luxe uitgeruste Golf occasion die er leuk en sportief uitziet.

3. Genieten van een airco met nieuwe APK met deze Volkswagen Golf 1.4 Ocean

Deze zwarte Golf met grijs interieur is erg compleet uitgerust. Veilig rijden is gegarandeerd dankzij de airbags aan de voorzijde, centrale vergrendeling en ABS. Stuurbekrachtiging en elektrische ramen zorgen voor het comfort en dankzij de ingebouwde radio kun je onderweg ook nog genieten van jouw favoriete programma.

De huidige APK is geldig tot 13 juni van dit jaar, maar tegen een afgesproken meerprijs is er een nieuwe APK mogelijk. Met een vraagprijs van EUR 1.350,- is dit zeker het overwegen waard.

2. Een jaar rijden voor EUR 1.150,-? Dat kan!

Deze Golf 1.6 uit 1997 is voorzien van trekhaak en stuurbekrachtiging. Daarbij heeft men een nieuwe uitlaat en katalysator geplaatst. Dit bleek genoeg voor een APK goedkeuring tot februari 2024. Daarmee kun je dus (op het moment van schrijven) in principe een jaar rijden.

Met de vraagprijs van EUR 1.150,- is dit dus nog geen 100 Euro per maand. Sterker nog, het is zelfs mogelijk om deze tweedehands auto te leasen. Daarmee worden de maandlasten nog lager.

De goedkoopste tweedehands Golf op ons platform:

We hebben al wat koopjes gezien, maar er kan natuurlijk maar één Volkswagen Golf de goedkoopste zijn… Deze presenteren we graag.

1. Volkswagen Golf 1.9 TDI

De verkoper geeft aan dat deze auto is ingeruild voor de export of de handel, maar met een APK tot 2 augustus 2023 kun je er natuurlijk ook zelf nog even van genieten.

Deze Golf diesel heeft met 463.079 kilometer al een flink leven achter de rug, maar daar staat tegenover dat deze occasion is voorzien van automaat, airco en trekhaak. De frisgroene kleur met bijpassende interieur-elementen staat garant voor een flitsende zomer die je voor EUR 749,- kunt beleven.

Kies je toch liever een ander merk occasion? Hier vind je een overzicht met de top 10 populairste merken tweedehands auto’s van 2022.