Tweedehands auto kopen?

Tweedehands auto kopen?

Ben je van plan om een tweedehands auto te kopen? Verstandig, want een occasion is een stuk voordeliger dan een nieuwe auto. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een gebruikte auto die al meerdere eigenaren heeft gehad. Tweedehandsauto.nl maakt het vinden van een nieuwe auto een stuk makkelijker. Met de zoekfunctie filter je de selectie auto’s op jouw specifieke wensen, zodat je jouw droomauto snel vindt.

Waarom een tweedehands auto kopen? 

Het kopen van een tweedehands auto kent verschillende voordelen. Het bekendste en belangrijkste voordeel is dat een tweedehands auto goedkoper dan een nieuwe auto is. Een nieuwe auto daalt meteen in waarde zodra je uit de winkel rijdt. Ben je voorzichtig met een occasion? Dan zal de waarde, mede afhankelijk van het merk en de soort auto, vrij goed behouden blijven.

De belastingen en verzekeringspremies voor tweedehands wagens liggen een stuk lager dan voor nieuwe auto’s. Je bespaart op verschillende vlakken dus een hoop geld. Het kopen van een gebruikte auto is ook nog eens een duurzame keuze.

Je hebt meer keuze wanneer je voor een occasion gaat. De prijzen voor een gebruikte auto liggen lager, waardoor er meer auto’s binnen jouw budget vallen. Wanneer je een beperkt budget hebt kun je dus beter voor een gebruikte auto gaan.

Waar moet je op letten? 

Koop je een gebruikte auto van een particulier, is er geen garantie. Mocht er na de koop iets stuk gaan, kun je de kosten dus niet op de verkoper verhalen. Daarom zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten bij het kopen van een tweedehands auto. Denk bijvoorbeeld aan het aantal eigenaren dat een auto gehad heeft, de kilometerstand en de technische staat van de auto.

Dan zit er nog een verschil tussen een benzine of- dieselauto en een elektrische auto. Kijk bij een elektrische auto goed naar de verwachte levensduur en leeftijd van de accu. Bij een auto met een diesel- of benzinemotor kun je kijken naar de duurzaamheid van de auto.

Occasion kopen bij Tweedehandsauto.nl 

Bij Tweedehandsauto.nl koop je de occasion die je zoekt. Of dit nu een grote gezinsauto, kleine stadsauto, zakelijke stationwagon of duurzame elektrische auto is. Het aanbod is groot en bestaat uit auto’s van particuliere verkopers en autobedrijven. Je vindt er verschillende merken, zoals Volvo, Fiat, BMW, Mercedes, Volkswagen en Audi. Gebruik de zoekfunctie om te zoeken op plaats, prijs, bouwjaar, kilometerstand, kleur, transmissie, brandstof, conditie en meer. Dat maakt het een stuk makkelijker om een auto te vinden die aan jouw wensen voldoet. Ook de zakelijk rijder kan bij Tweedehandsauto.nl terecht, want tussen het aanbod vind je verschillende bedrijfswagens.

Jouw auto verkopen 

Ben je een particulier en wil je jouw auto verkopen? Je bereikt een groot publiek door een advertentie op Tweedehandsauto.nl te plaatsen. Ook autobedrijven kunnen hun auto’s op onze websites aanbieden. We ondersteunen verschillende DMS/CMS pakketten die door autobedrijven gebruikt worden, dus kun je je voorraad binnen enkele klikken gratis op Tweedehandsauto.nl plaatsen.