Top 10 beste tweedehands SUV’s van 2022/2023

Top 10 beste tweedehands SUV’s van 2022/2023

SUV’s zijn ideale auto’s voor mensen met een groot gezin. Maar ook wanneer je een auto wil waar je veel bagage mee kunt vervoeren, kom je al snel bij een SUV uit. Helaas zijn SUV’s vaak duur. Dat is niet het geval als je een tweedehands SUV koopt. Een SUV occasion is stukken goedkoper dan een nieuwe SUV. En daarvoor hoef je niet in te leveren op de kwaliteit. Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de 10 beste tweedehands SUV’s van 2022 en 2023.

1: Audi Q4 

Audi_Q4

De Audi Q4 is volgens ons een van de beste tweedehands SUV’s die je kunt kopen. Zowel het exterieur als het interieur van de Audi Q4 ziet er luxe uit. Dan heb je ook nog eens een duurzame elektromotor waarmee je het milieu en klimaat minder belast. Je kunt tot 5 personen met de Audi Q4 SUV vervoeren en hebt zeeën van ruimte in de kofferbak, wat de Audi Q4 erg aantrekkelijk maakt voor kleine en grote gezinnen.

Wil je een tweedehands Audi Q4 kopen? Hier koop je een Audi Q4 occasion. Je kunt de Audi Q4 natuurlijk ook leasen, door hier te klikken.

2: Alfa Romeo Stelvio 

Een sportief exterieur en luxe interieur. Dat is de Alfa Romeo Stelvio, waar je tot 5 personen mee kunt vervoeren. Ook is de Alfa Romeo Stelvio een prima trekauto door zijn grote vermogen. Maar ook rijdt de Alfa Romeo Stelvio nog eens extra comfortabel doordat het een automaat is. Helaas is de Alfa Romeo Stelvio niet zo duurzaam en energiezuinig als je zou hopen. De Stelvio beschikt dan wel over een grote bagageruimte, maar slokt redelijk wat benzine op.

Wil je een tweedehands Alfa Romeo Stelvio kopen? Hier koop je een Alfa Romeo Stelvio occasion. Je kunt de Alfa Romeo Stelvio natuurlijk ook leasen, door hier te klikken.

3: Kia Sportage 

kia-sportage

Nee, de Kia Sportage is allesbehalve energiezuinig met zijn energielabel D, al is het volgens ons nog steeds een van de beste SUV’s die je als tweedehands auto kunt aanschaffen. Het eigentijdse design, zowel exterieur als interieur, maakt de Kia Sportage een auto die je graag wilt rijden. Als je een tweedehands Kia Sportage koopt, kun je tot 5 personen vervoeren en beschik je over een grote kofferbakruimte. De Kia Sportage is verkrijgbaar als automaat en met vierwielaandrijving.

Wil je een tweedehands Kia Sportage kopen? Hier koop je een Kia Sportage occasion. Je kunt de Kia Sportage natuurlijk ook leasen, door hier te klikken.

4: Mazda MX-30 

mazda-mx

De Mazda MX-30 had je misschien niet in deze lijst verwacht, maar kan wat ons betreft niet ontbreken. Deze tweedehands auto is ontzettend duurzaam, want de Mazda MX-30 beschikt over een energiezuinige elektromotor. Dat maakt de Mazda MX-30 een van de duurzaamste tweedehands SUV’s in deze lijst. Ook kun je tot 5 personen vervoeren met de Mazda MX-30 en beschikt de SUV over veel ruimte voor bagage.

Wil je een tweedehands Mazda MX-30 kopen? Hier koop je een Mazda MX-30 occasion. Je kunt de Mazda MX-30 natuurlijk ook leasen, door hier te klikken.

5: Mitsubishi Outlander 

Ook de Mitsubishi Outlander is een energiezuinige auto. Koop je het normale model, dan kun je tot 7 personen met de Mitsubishi Outlander vervoeren. De Mitsubishi Outlander met plug-in-hybride is helaas niet als 7-zitter beschikbaar. Ondanks dat je met de zuinige Mitsubishi Outlander slechts 5 personen kunt vervoeren, beschikt de kofferbak over een grote ruimte. Dat maakt de Mitsubishi Outlander een ideale auto voor gezinnen die graag op een lange vakantie met de auto gaan.

Wil je een tweedehands Mitsubishi Outlander kopen? Hier koop je een Mitsubishi Outlander occasion. Je kunt de Mitsubishi Outlander natuurlijk ook leasen, door hier te klikken.

6: Nissan X-Trail 

X-Trail-2020b

Een aantal uitvoeringen van de Nissan X-Trail maakt deze SUV een 7-zitter. Ideaal wanneer je een groot gezin hebt, nietwaar? Dan heeft de Nissan X-Trail ook nog eens een grote bagageruimte, waar je extra veel spullen kwijt kunt. De Nissan X-Trail beschikt over een geavanceerd rijhulpsysteem. Helaas is de Nissan X-Trail met vierwielaandrijving alleen met een dieselmotor beschikbaar. Deze variant is natuurlijk minder energiezuinig dan de benzinemotor.

Wil je een tweedehands Nissan X-Trail kopen? Hier koop je een Nissan X-Trail occasion. Je kunt de Nissan X-Trail natuurlijk ook leasen, door hier te klikken.

7: Peugeot 5008 

Rijdt je graag in een Peugeot met extra veel bagageruimte? Dan is de Peugeot 5008 de tweedehands SUV die jij zoekt. Het moderne interieur maakt de Peugeot 5008 niet alleen een lust voor het oog. Je kunt namelijk tot 7 personen vervoeren met de Peugeot 5008 wat deze SUV van het Franse automerk praktisch voor grote gezinnen maakt.

Wil je een tweedehands Peugeot 5008 kopen? Hier koop je een Peugeot 5008 occasion. Je kunt de Peugeot 5008 natuurlijk ook leasen, door hier te klikken.

8: Suzuki Jimny

suzuki-jimmy

De Suzuki Jimny lijkt op een terreinwagen, maar is officieel een SUV. En wat voor een! De Suzuki Jimny beschikt over vierwielaandrijving en is erg makkelijk te gebruiken op vrijwel ieder terrein. Dan kun je ook nog eens veel mensen en bagage kwijt in de Suzuki Jimny. De Suzuki Jimny is tweedehands beschikbaar als automaat en met een benzinemotor.

Wil je een tweedehands Suzuki Jimny kopen? Hier koop je een Suzuki Jimny occasion. Je kunt de Suzuki Jimny natuurlijk ook leasen, door hier te klikken.

9: Volkswagen Tiguan 

De Volkswagen Tiguan is al meer dan 20 jaar op de markt, en niet zonder reden. Een tweedehands Volkswagen Tiguan is voorzien van allerlei snufjes en technologieën die dit een ideale SUV occasion maakt. Zo kun je de deur van de kofferbak met een voetbeweging openen en is de tweedehands Volkswagen Tiguan SUV voorzien voor assistent. Dat maakt de Volkswagen Tiguan zowel een moderne als veilige SUV voor gezinnen.

Wil je een tweedehands Volkswagen Tiguan kopen? Hier koop je een Volkswagen Tiguan occasion. Je kunt de Volkswagen Tiguan natuurlijk ook leasen, door hier te klikken.

10: Volvo XC40 

2023-volvo-xc40-suv-front-1663961280

Jij rijdt voor weinig geld in een Volvo XC40. Deze SUV rijdt comfortabel en zit vol met de modernste technologische snufjes. De benzinemotor is erg duurzaam en verbruikt weinig energie. In combinatie met het mooie interieur en sportief exterieur is de Volvo XC40 een geschikte tweedehands SUV voor iedereen die een groot of klein gezin heeft. Ook wanneer je slechts veel bagage wilt kunnen vervoeren, is de Volvo XC40 de SUV die jij moet hebben.

Wil je een tweedehands Volvo XC40 kopen? Hier koop je een Volvo XC40 occasion. Je kunt de Volvo XC40 natuurlijk ook leasen, door hier te klikken.