Honda Accord

Honda Accord

Honda Accord kopen? Deze Japanse gezinsauto is al sinds 1976 ontzettend populair. Dat komt mede doordat de Accord in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Zo koop je de auto als sedan, hatchback, coupé en stationwagon. Dat maakt dat je de Honda Accord als ruime gezinsauto of kleine stadsauto kunt krijgen. Van alle uitvoeringen is de sedan de meest verkocht variant.

Tweedehands Honda Accord kopen (H2)

Het is niet mogelijk om een nieuwe Honda Accord te kopen, want Honda verkoopt geen nieuwe Accord’s meer in Europa. Gelukkig zijn er genoeg tweedehands auto’s op het internet verkrijgbaar. Omdat deze Japanse auto om zijn betrouwbaarheid bekend staat, is het een ideale auto om als occasion te kopen. Daarnaast vind je overal ter wereld Honda-garages. Mocht er iets mis zijn met de auto (op vakantie bijvoorbeeld), kun je dus vrijwel overal geholpen worden.

Veel gezinnen kiezen voor een Accord stationwagen. Deze auto heeft veel ruimte: je kunt er tot 5 personen en veel bagage mee vervoeren. De coupé is de sportieve variant van deze autosoort, terwijl de hatchback als ideale stadsauto wordt gezien. Volgens de cijfers is de Honda Accord sedan de meest verkocht variant. Ga je liever voor een krachtige auto? Dan ben je misschien op zoek naar de Honda Accord Type R, welke van stevige motor is voorzien. De auto’s zijn in verschillende kleuren en met verschillende motoren verkrijgbaar, van diesel- tot benzinemotor.

Prijs (H3)

Wanneer je voor een tweedehands auto gaat betaal je minder dan voor een nieuwe auto. De prijs van een tweedehands Honda Accord is erg aantrekkelijk, waardoor je voor ieder budget wel een geschikte auto vindt. Er zit vaak een prijsverschil tussen de verschillende carrosseries, kleuren en kilometerstanden. Ook kan het bouwjaar voor een prijsverschil zorgen. Nieuwere auto’s zijn over het algemeen duurder dan oudere varianten, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn.

Waar Honda Accord kopen? (H2)

Je koopt de auto op Tweedehandsauto.nl. Hier kun je zelfs nog filteren op de kleur, kilometerstand, transmissie, carrosserie, brandstof, conditie, bouwjaar, vraagprijs, afstand en type aanbieder. Zo maken we het voor jou een stuk makkelijker om een Accord occasion te kopen.

Wil je jouw Honda Accord verkopen? (H3)

Ook wanneer je jouw auto wilt verkopen kun je bij Tweedehandsauto.nl terecht. Als particulier plaats je eenvoudig en snel een advertentie waarna je jouw auto aan een groot publiek aanbiedt. Autobedrijven kunnen hun Honda Accord ook via Tweedehandsauto.nl verkopen. We ondersteunen de meest gebruikte CMS-systemen, dus kun je jouw complete aanbod eenvoudig op de website adverteren.

Welk bouwjaar is het beste? (H2)

De Honda Accord is al sinds 1976 in productie, dus kun je de auto in verschillende bouwjaren verkrijgen. Een ouder exemplaar hoeft niet altijd goedkoper te zijn. Van sommige exemplaren zijn maar weinig auto’s op de markt, wat het exemplaar zeldzaam en dus waardevol kan maken. Omdat de Accord een betrouwbare auto is, kan het geen kwaad om een auto van een ouder bouwjaar te kopen. Controleer voornamelijk de kilometerstand van de auto om de staat van de occasion te bepalen.