De 7 goedkoopste tweedehands auto’s onder €4000

De 7 goedkoopste tweedehands auto’s onder €4000

In Nederland en België kun je al gauw een tweedehands auto onder de 4000 euro kopen. Het aanbod aan tweedehands auto’s is namelijk enorm. Toch is niet iedere occasion zo geschikt als je zou denken. Bij het kopen van een tweedehands auto moet je met een aantal dingen rekening houden.

Zo zien we dat sommige occasions veel reparatiekosten met zich meebrengen. Een tweedehands auto is immers vaak een ouder model, waar soms wat mis kan gaan. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar de beste, meest betrouwbare en goedkoopste tweedehands auto’s onder de 4000 euro.

1: Audi A3 

audi-a3

In een Audi rijden voor minder dan 4000 euro? Jazeker, want een tweedehands Audi A3 is al vanaf 3000 euro verkrijgbaar. Daarom is de Audi A3 ook een van de meest verkochte modellen van Audi. Dit zorgt er weer voor dat het aanbod van de Audi A3 op de tweedehandsmarkt groot is, wat voor een lage prijs zorgt.

De Audi A3 is een betrouwbare auto waar je weinig onderhouds- en reparatiekosten aan kwijt zult zijn. Ook is de Audi A3 in verschillende uitvoeringen, varianten en kleuren te krijgen. Met een Audi A3 kun je tot 5 personen vervoeren en heb je redelijk wat ruimte voor bagage in de kofferbak.

Wil je een tweedehands Audi A3 kopen? Je koopt een Audi A3 occasion door hier te klikken. Het is natuurlijk ook mogelijk om de Audi A3 te leasen, wat je hier kunt doen.

2: BMW 116i 

Misschien had je geen BMW-model in deze lijst verwacht, maar de BMW 116i is toch echt voor minder dan 4000 euro te koop. Jij kunt een tweedehands BMW 116i kopen vanaf 2000 euro. Niet voor niks is de BMW 116i het best verkochte model van BMW. De auto is namelijk niet alleen mooi, maar rijdt ook nog eens ontzettend comfortabel.

Het nadeel van de BMW 116i is dat de onderhouds- en reparatiekosten hoog op kunnen lopen. Dat geldt helemaal voor oudere modellen van de BMW 116i. Een goedkope BMW 116i kan dus wel hogere onderhoudskosten betekenen. Dit is iets om rekening mee te houden bij de aanschaf van een BMW 116i occasion.

Wil je een tweedehands BMW 116i kopen? Je koopt een BMW 116i occasion door hier te klikken. Het is natuurlijk ook mogelijk om de BMW 116i te leasen, wat je hier kunt doen.

3: Fiat 500 

fiat-500

De Fiat 500 is een ideale auto voor iedereen die in de stad woont of op zoek is naar een kleine en compacte auto. Het aanbod aan Fiat 500’s is enorm. Hierdoor kun jij de Fiat 500 als tweedehands auto al vanaf 3500 euro kopen. Natuurlijk is de Fiat 500 geen enorme auto, en daarom is de Fiat 500 misschien minder geschikt voor een gezin. Wanneer jouw huishouden uit één of twee personen bestaat, is de Fiat 500 misschien wel de auto waar jij naar op zoek bent. De Fiat 500 biedt namelijk plaats voor 4 personen, al hebben de personen op de achterbank niet veel beenruimte. Ook is er nauwelijks ruimte voor bagage in de kofferbak.

Wil je een tweedehands Fiat 500 kopen? Je koopt een Fiat 500 occasion door hier te klikken. Het is natuurlijk ook mogelijk om de Fiat 500 te leasen, wat je hier kunt doen.

4: Ford Streetka 

ford-streetka

De Ford Streetka is een sportieve auto en de goedkoopste auto in deze lijst. Jij kunt de Ford Streetka namelijk al vanaf 1800 euro als tweedehands auto kopen. Daarom is de Ford Streetka geschikt voor iedereen die een occasion met een beperkt budget wilt kopen. Daar krijg je redelijk wat voor terug, al moet je er ook op inleveren. De Ford Streetka is namelijk alleen als tweepersoonsauto verkrijgbaar. Het voordeel is dat de Ford Streetka een cabriolet met soft top dak is, wat de Ford Streetka een ideale auto voor de zomer maakt. Omdat de Ford Streetka een lichtgewicht is, kun je de Ford Streetka makkelijk door het verkeer manoeuvreren. 

Wil je een tweedehands Ford Streetka kopen? Je koopt een Ford Streetka occasion door hier te klikken. Het is natuurlijk ook mogelijk om de Ford Streetka te leasen, wat je hier kunt doen.

5: Peugeot 207cc 

Peugeot 207cc

Wil jij de eigenaar van een Franse auto zijn? Dan is de Peugeot 207cc wat voor jou. Deze auto ziet er sportief uit en oogt minder saai dan de normale Peugeot 207, die al jaren een vast onderdeel van ons straatbeeld zijn. Net als de Ford Streetka is de Peugeot 207cc een cabriolet, maar dan wel met hard top dak. Dit maakt de Peugeot 207cc ideaal voor zowel de zomer- als wintermaanden.

Ondanks dat de Peugeot 207cc officieel een vierpersoons auto is, zit de achterbank door zijn beperkte beenruimte niet bepaald comfortabel. Daarom is de Peugeot 207cc een ideale auto voor mensen met een één- of tweepersoonshuishouden. Ook wanneer je weinig bagage met jouw auto wilt vervoeren is de Peugeot 207cc een geschikite auto.

Wil je een tweedehands AUTO kopen? Je koopt een AUTO occasion door hier te klikken. Het is natuurlijk ook mogelijk om de AUTO te leasen, wat je hier kunt doen.

6: SEAT Leon 

SEAT Leon 

De SEAT Leon zie je overal rijden. Dit komt doordat de SEAT Leon een van de populairste modellen van de Spaanse autofabrikant SEAT is. Wanneer je een tweedehands SEAT Leon koopt, kun je rekening houden met een prijs tussen de 2800 en 4000 euro. De prijs kan oplopen wanneer je voor een SEAT Leon kiest met meerdere uitrustingen. De SEAT Leon is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, maar zal je zonder twijfel altijd veel rijplezier geven.

Wil je een tweedehands SEAT Leon kopen? Je koopt een SEAT Leon occasion door hier te klikken. Het is natuurlijk ook mogelijk om de SEAT Leon te leasen, wat je hier kunt doen.

7: Volkswagen Golf 

golf-5

De Volkswagen Golf kan natuurlijk niet in deze lijst ontbreken. Al tientallen jaren is de Volkswagen Golf een populair model van de Duitse autofabrikant. We zien dat je een Volkswagen Golf al vanaf enkele honderden euro’s kunt kopen, al is het niet verstandig om zomaar ieder model van de Volkswagen Golf als occasion te kopen.

Wil je een betrouwbare Volkswagen Golf, raden we je de Volkswagen Golf 5 aan, welke als occasion vanaf 3000 euro verkrijgbaar is. Een tweedehands Volkswagen Golf is net zo betrouwbaar als een nieuwe Volkswagen Golf, en natuurlijk in verschillende uitvoeringen en modellen verkrijgbaar.

Wil je een tweedehands Volkswagen Golf kopen? Je koopt Volkswagen Golf occasion door hier te klikken. Het is natuurlijk ook mogelijk om de Volkswagen Golf te leasen, wat je hier kunt doen.