Brian James A4 autotransporter voor veilig en comfortabel vervoer

Brian James A4 autotransporter voor veilig en comfortabel vervoer

De Brian James A4 autotransporter is een uitstekende keuze voor het veilig en comfortabel vervoeren van voertuigen. Deze trailer heeft een robuust en duurzaam ontwerp en is uitgerust met diverse handige functies die het transport van uw auto vergemakkelijken. In dit artikel bespreken we de specifieke eigenschappen van de Brian James A4 autotransporter en de betrouwbaarheid van de leverancier Konag Trailers.

Robuust en duurzaam ontwerp

De Brian James A4 autotransporter kenmerkt zich door een robuust laag ontworpen chassis en een duurzaam gegalvaniseerd chassis. Met een laadvermogen van 2600 kg is deze autotrailer ontworpen om veilig en comfortabel voertuigen te vervoeren en biedt voldoende draagkracht om verschillende soorten auto’s te kunnen laden. Het stevige en duurzame chassis zorgt voor stabiliteit en betrouwbaarheid tijdens het transport.

Handige functies voor gemakkelijk laden en lossen

De Brian James A4 autotransporter is uitgerust met een centraal gemonteerde antislipvloer die watervast is en een groot aantal ogen in de rijbanen voor bindmogelijkheden. Het voertuig beschikt ook over uitrolbare antislipoprijplaten van 2,40 m lang en achtersteunen die te bedienen zijn met een voetpedaal. Deze handige functies maken het laden en lossen van uw auto eenvoudiger en veiliger.

Stijlvolle uitstraling en opbergruimte

De A4 autotransporter van Brian James heeft gekleurde body panelen in Jet Black, wat zorgt voor een stijlvolle en moderne uitstraling. Daarnaast is de trailer voorzien van een afsluitbare opbergruimte voorin met een automatische opendeksel. Deze opbergruimte is ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld gereedschap, spanbanden of andere benodigdheden die u tijdens het transport nodig kunt hebben.

Diverse extra opties voor personalisatie

Konag Trailers biedt een scala aan extra opties voor de Brian James A4 autotransporter, zoals aluminium velgen, een handlier, een set verstelbare professionele aanrijblokkering en een extra lage laadvloer voor het vervoer van circuitwagens. Daarnaast zijn er diverse extra opties beschikbaar voor aflevering op locatie, montagekosten voor accessoires, kosten voor kentekenregistratie, verstelbare aanrijblokkering, set van 4 spanbanden voor autotransport, handlier (met 2 snelheden + verstelbare trekstand met 3 punten) en elektrische lier & powerpack. Voor de prijzen van deze extra opties kan er een offerte worden aangevraagd of kan er informatie worden opgevraagd.

Betrouwbaarheid en garantie van Konag Trailers

Konag is een gespecialiseerde producent en leverancier van verschillende soorten aanhangwagens, waaronder autoambulances zoals de Brian James A4 autotransporter. Ze hebben een grote voorraad aanhangwagens, waardoor ze in staat zijn om vrijwel altijd het gewenste model uit voorraad te leveren. Bovendien biedt Konag standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de Brian James aanhangwagen. Informatie over de prijs van de Brian James A4 autotransporter is beschikbaar op de website van Konag. Het wordt aangeraden om contact op te nemen met het bedrijf voor meer informatie over de prijs van dit specifieke product.

Conclusie: Brian James A4 autotransporter, de ideale keuze voor autotransport

De Brian James A4 autotransporter is een betrouwbare en duurzame keuze voor het veilig en comfortabel vervoeren van uw auto. Met zijn robuuste ontwerp, handige laad- en losfuncties en stijlvolle uitstraling, biedt deze trailer alles wat u nodig heeft voor een zorgeloos transport. Daarnaast biedt Konag Trailers een uitstekende service en garantie, waardoor u met een gerust hart kunt vertrouwen op de kwaliteit van uw aankoop.