For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
 • Is adverteren gratis?

  Ja. Je auto advertentie plaatsen is gratis voor particulieren en autobedrijven. Wel vragen we een bescheiden tarief voor het promoten van advertenties op de website. Daarnaast is het mogelijk om andere soorten van betaald adverteren af te nemen zoals: reviews en of het promoten van een autobedrijf. Externe adverteerders kunnen ook banners plaatsen. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

 • Wat voor soort advertenties kan ik plaatsen?

  Je kunt advertenties plaatsen voor nieuwe en tweedehands auto's en nieuwe en tweedehands bedrijfswagens.

 • Heb jullie een prijsoverzicht voor het promoten van mijn auto advertenties?

  Ja, je vindt een prijsoverzicht op https://www.tweedehandsauto.nl/prijzen/

 • Hoe kan ik mijn advertentie promoten?

  Log in op tweedehandsauto.nl. je krijgt dan je dashboard te zien. Je kunt hier advertenties bewerken en promoten. Bijvoorbeeld bovenaan de categorie plaatsen op laten "opvallen" op de homepagina en de verschillende merkpagina's.

 • Is er ook een app?

  Binnenkort lanceren wij een IOS en Android App.

Hieronder vind je een paar basis tips voor het veilig handelen op internet.

 1. Stel de juiste vragen. Neem nooit zo maar iets aan. Ben je geen expert, vraag een vriend of kennis naar een auto te kijken.
 2. Neem de tijd. Een auto kopen is niet goedkoop. Neem de tijd om de auto goed te bekijken. Maak een of meerdere proefritten. Bij twijfel niet doen, of laat de auto uitlezen en bekijken bij een onafhankelijke garage.
 3. Goedkoop is duurkoop. Goedkoop wilt niet altijd zeggen dat je er goed aandoet. Vergelijk auto's met elkaar zodat je een goed beeld krijgt van de marktprijzen.
 4. Als iets te goed lijkt om waar te zijn. Dan is dat ook zo. Maak hiervan een melding. je kunt hiervoor de knop onder aan de advertentie gebruiken.
 5. Neem nooit veel cash op zak. Betaal bij voorkeur op rekening.
 6. De grote 5 checks: 1.) NAP pas aanwezig 2.) Onderhoudsboekje aanwezig 3.) Datum laatste onderhoud en bij wie 4.) Distributieriem, ketting vervangen (vanaf 120.000 km) 5.) Schadeverleden nagaan
Top