Advertentie plaatsen

Veilig handelen

Algemeen

Wij doen er als platform alles aan om gebruikers- en advertentie informatie zo accuraat mogelijk te houden. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat alle informatie altijd klopt. Dit kan per ongeluk gebeuren, door een administratieve en of technische fout, of dit kan opzettelijk gebeuren. In elk van deze gevallen kunnen wij als platform / website, nooit en ten nimmer aansprakelijk worden gesteld voor (gevolg)schade en of overige direct en of indirecte schade voortvloeiend uit incorrecte informatie via:

Zie ook onze algemene voorwaarden.

Wel vervullen wij graag een beherende en corrigerende rol. U kunt bij ons via het contactformulier fouten aandragen en of verdachte informatie, situaties en of handelen rapporteren. Wij zullen hetgeen gerapporteerd adequaat onderzoeken en actie ondernemen met betrokkenen op de website en of derden. Bij overtredingen van de wet kunt u direct de politie inschakelen.

Veilig handelen (TIPS)

Kopen

Verkopen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord