Advertentie plaatsen

Over Ons

Bent u op zoek naar een tweedehands auto of bedrijfswagen? Bij tweedehandsauto.nl kunt u 24uur per dag bladeren door het occasionaanbod dat door een groot aantal particulieren, garagehouders, autobedrijven en dealers dagelijks wordt bijgewerkt. Bovendien kunt u zowel als autobedrijf als particulier gemakkelijk uw occasion op ons platform aanbieden.

Ons platform is snel en biedt eenvoudige zoekmogelijkheden zodat u uw nieuwe of tweedehands auto snel heeft gevonden. U kunt adverteerders eenvoudig bereiken via de chat of contactformulier. Afhankelijk van de prijsstelling van advertenties, kunt u bieden op occasions of in gesprek gaan over de vraagprijs.

Afhankelijk van de gekozen dienstverlening kunnen autobedrijven en dealers wel of niet kosteloos hun volledige occasionaanbod handmatig of via een voorraadkoppeling, via een Dealer Management Systeem, op het platform aanbieden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Hoe plaatst u handmatig een occasion ?
1. Klik in het bovenste menu op 'Advertentie plaatsen'
2. Vul de advertentie details in.
3. Vul de adverteerdergegevens in.
4. Activeer de advertentie via het e-mailbericht dat u wordt gestuurd.

Heeft u een actieve voorraadkoppeling, dan gaat het plaatsen van advertenties via uw eigen dealer managementsysteem.

** Service voor Zakelijke Aanbieders**
Voor zakelijke aanbieder van occasions, zoals autobedrijven en dealers, hebben wij een aantal zeer interessante mogelijkheden:

1. Bedrijfsgids
Met tienduizenden bezoekers per maand is ons platform zeer interessant voor particulieren, handelaren en autobedrijven op zoek naar occasions. Maar ook met nieuwe auto’s kunt u terecht op ons platform. Uw vermelding in de bedrijfsgids toont uw bedrijf met al uw occasions in een oog opslag. Hierdoor kunnen onze websitebezoekers op bedrijfsniveau uw aanbod doorbladeren. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om uw bedrijf en aanbod prominent te presenteren op de homepagina, dat leidt tot nog meer bezoek en conversie. Met behulp van uw gebruikersaccount kunt u op de website individuele advertenties uitlichten bovenaan de categorie en of op de homepage.

2. Voorraadkoppeling
U kunt als autobedrijf uw occasion voorraad direct koppelen met ons platform. Hiervoor worden voorraadkoppelingen van onder andere Autosoft en Hexon gebruikt. Dit betekent dat u als autobedrijf niet handmatig uw occasionaanbod hoeft te plaatsen en bij te houden op ons platform, maar dat dit volledig geautomatiseerd kan. Honderden autobedrijven gingen u al voor, met duizenden occasions. We zien u ook graag op ons platform.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor zakelijke aanbieders ? Neem dan snel contact met ons op.

Tweedehandsauto.nl is een handelsnaam van:

Automotive Marketing Group B.V.
Woudenbergseweg 19 C11 
3707 HW Zeist

T: 035 - 2072011

E: info@automotivemarketinggroup.nl

KVK nummer:   83811788
BTW nummer:  NL862997434B01

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord